AiTOL uw Scansys partner voor automatisch factuurverwerking.

Door de samenwerking met de marktleider in Nederland Scansys zijn de arbeidsintensieve papieren documentstromen snel verleden tijd.

ImageCapture is slimme scan en herken software voor de geautomatiseerde verwerking en fiattering van uw facturen en documenten in Exact Globe. De software herkent, boekt en archiveert uw documenten automatisch waardoor u kostbare tijd bespaart op het verwerkingsproces. De digitale documenten zijn direct opvraagbaar vanuit Exact en het digitale archief in ImageCapture.

Naast de herkenning van data en crediteurinformatie kan de software facturen ook automatisch opsplitsen in meerdere boekingsregels en worden inkoopfacturen direct gematcht met bestellingen en ontvangsten in Exact Globe. Naar keuze kunt u de digitale fiattering van uw facturen in ImageCapture uit laten voeren waarna de facturen gearchiveerd worden in Exact en in het digitale archief. Maakt u gebruik van Exact Synergy voor de fiattering van uw facturen? Dan sluit ImageCapture naadloos op dit proces aan. Met ImageCapture automatiseert u het verwerkingsproces van uw facturen, van binnenkomst tot aan betaling!

Optioneel: documentverwerking met ImageCapture en Exact Synergy

U kunt ImageCapture software ook inzetten voor de geautomatiseerde verwerking van uw overige documenten zoals verkoop- en inkooporders, pakbonnen, HR-documenten en poststukken in Exact Synergy. De desbetreffende documenten kunnen direct gekoppeld worden aan relatie- of medewerkerskaarten en zijn volledig op tekst doorzoekbaar. U beheert uw gegevens uitsluitend in Exact Synergy.